festival

Mobile T-shirt Printing.

Direct-to-festival

Festivalurile de muzică au crescut și s-au dezvoltat, iar acum înseamnă mult mai mult decât o scenă și câteva trupe adunate la un loc. Acestea și-au definit foarte bine publicul țintă și experiența pe care doresc să o transmită prin artiștii invitați să cânte.

Pentru evenimentele care se întind pe mai multe zile, organizatorii au misiunea de a oferi participanților alternative pentru petrecerea timpului și pe timpul zilei, înainte de începerea concertelor. Iar aici intervin zonele de activități, diferitele activări interactive ale sponsorilor și, nu în ultimul rând, vendorii.

Magazin mobil, atelier de print digital, galerie de arta.

T-shirt Van este în același timp un magazin mobil, un atelier de print digital unde tot procesul de producție poate fi observat îndeaproape, dar și o galerie de artă care aduce la un loc zeci de artiști și numeroase ilustrații.

Precum Printoteca, T-shirt Van a reușit să crească o comunitate fidelă care ne urmărește la evenimente, iar tricourile diferiților artiști au devenit „collectibles” pe care follower-ii le adaugă în garderobă la fiecare eveniment la care ne întâlnesc. De asemenea, fiecare artist care expune la Van are o comunitate proprie, iar în total putem aproxima un număr de peste 50.000 de urmăritori pe Facebook.