despre

Povestea din spatele ideii.

A inceput in 2016...

Ideea T-shirt Van a prins contur în primăvara lui 2016, iar la începutul lui iunie trecusem de la stadiul de concept, la prima imprimerie mobilă de tricouri funcțională. Am înghesuit în Van tot know-how-ul dobândit și perfecționat la Printoteca, încă un set de echipamente, mult entuziasm și am pornit la drum!

Au urmat primele evenimente și o vară în care am învățat foarte multe despre industria de merchandise sau zona dedicată vendorilor din cadrul fiecărui festival. Ne-am adaptat din mers, am îmbunătățit acolo unde era loc de îmbunătățiri și am cunoscut o mulțime de oameni cool!

Urmărește-ne site-ul, pagina de Facebook sau canalul de Instagram și haide să ne întâlnim la următorul eveniment!

Peste
0
de tricouri printate
  • GreenSounds

  • Electric Castle

  • Piata Amzei

  • Street Delivery

Atelierul mobil care poate printa pe loc orice design.

T-shirt Van este prima imprimerie mobilă de tricouri din România, atelierul mobil care poate printa pe loc orice design. Aducem la un loc ilustrații de la artiști locali și le printăm pe tricouri din bumbac organic la diferite festivaluri și evenimente din București, dar și din țară!

Credem că arta trebuie să iasă dintre pereții galeriilor și să ajungă cât mai aproape de oameni, iar artiștii români merită să fie cunoscuți de cât mai mulți oameni! De aceea, T-shirt Van pune ilustrația și designul grafic pe tricouri, gata de a transforma pe oricine într-un bilboard ambulant!